Sabaj system

Sabaj System

Producătorul profesional cu sediul și linia de producție în Polonia, Sabaj System este specializat în producția tablourilor electrice, rackurilor profesionale și a elevatoarelor pentru televizoare proiectoare. Elevatoarele produsele Sabaj System sunt produse profesionale, durabile și de calitate ridicată la un preț rezonabil, focalizate în special pe uz casnic.

Punctul forte Sabaj System stă în producția tablourilor electrice atât pentru uz casnic cât și industrial respectiv în producția cabinetelor pentru infrastructură IT (Rack). Produce tablouri electrice, de automatizări și rackuri 10″ respectiv 19″ de cea mai înaltă calitate, modelele speciale fiind izolate la praf și controlate termic. Aceste tablouri găsesc locul atât în industria grea cât și în camere de servere profesionale.

Elevatoare de TV si proiector

Prin VideoLift este reprezentat oficial în România producătorul Sabaj System.  VideoLift oferă atât suport și consultantă cât și distribuția produselor Sabaj System.

Oferim atât produse clienților finali fără limită de cantitate cât și intermediere pentru re-vânzători majori cine urmează să achiziționez în cantitate mare direct de la producător.

Deși VideoLift este focalizat pe echipamente  de poziționare aparaturi de redare video, stă la dispoziția clienților și pentru solicitări legate de celele produse oferite de Sabaj System.

Pentru mai multe detalii despre produsele Sabaj System conspectați catalogul.

Catalog Lift – SABAJ SYSTEM (engleză)
Catalog Rack – SABAJ SYSTEM (engleză)